Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Anlattıkları tüyleri diken diken etti…





1,5 gün sonra akrabalarımdan biri kurtardı beni. Buralara geldim. Ben doktorlarımdan memnunum çok şükür. Hepsinden çok memnunum. Allah hepsinden razı olsun. Hükümetimizden de bize yardım edenlerden de memnunum. Allah kimsenin başına vermesin. Kurda kuşa da vermesin.”





“SÜREKLİ DUA ETTİM”
Depreme Hatay’ın İskenderun ilçesindeki 5 katlı bir apartmanın 3’üncü katındaki dairesinde yakalanan ve yakınları tarafından 5. saatte enkazdan çıkarılan 63 yaşındaki Zeynep Erdoğdun ise, “Çok farklıydı deprem. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Pencereler patladı, duvarlar patladı 2 dakikada kapının önüne kadar gitmem mümkün değildi. Anında oldu. Beni çıkardıklarında binanın üstteki iki katı yoktu ben en üst gibi duruyordum. Belki de ondan kurtuldum, bilmiyorum. 3’üncü kattaydım. Eşimi kaybettim o toprağın altında kaldı ben kurtuldum. 5 saat sonra çıktım ben. Yatağın uç kısmında kalmıştım. Yatağın yanında koltuk vardı. Orada oturdum. Berjer koltuğun üstü yüksekti. O yüzden beton başıma gelmedi. Öleceksem öleyim Allah’ım bana acı çektirme, kurtaracaksan da kurtar diye dua ettim. Başka bir şey yapamadım” dedi.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …