Cumartesi , 18 Mayıs 2024

BURUN ESTETİĞİ AMELİYATINDA ÖLÜM! SON FOTOĞRAF! ”ABLA BENİM KALBİM SIKIŞIYOR” DEMİŞ





Beylikdüzü’nde özel tıp merkezinde gerçekleştirilen burun estetiği ameliyatı sonrası güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı (26) hayatını kaybetti. Yakınları ihmal iddiasında bulunurken genç kadının ölümüyle ilgili inceleme başlatıldı. Genç kadının ameliyattan dakikalar önce ablasıyla çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.





“O DOKTOR BENİM KIZIMI RESMEN ÖLDÜRDÜ”
Baba Cezmi Kılıçcı, kızının doktor ihmali sebebiyle öldüğünü belirterek, “Kızım ablasına, ‘Abla benim kalbim sıkışıyor’ demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor ‘Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz’ demiş. Narkozu vermişler kızıma, kızımın kalbi duruyor. Ablasını dışarı çıkarıyorlar biz müdahale ediyoruz diyorlar ama kızım orada ölüyor. Kızım öldükten sonra başka hastaneye sevk ediyorlar. Kızım güvenlik görevlisiydi. Benim kızımı öldürdüler. Ben o doktordan şikayetçiyim. Benim kızımı resmen öldürdü” dedi.





“YEĞENİM KALP KRİZİNDEN DEĞİL DOKTOR KRİZİNDEN ÖLDÜ”
Amca Menderes Kılıçcı ise , “Ben dün gece doktorla telefonda konuştum. Yeğenimi siz öldürdünüz dedim. ‘Hayır benim hatam yok. Cerrahi müdahaleyi olması gerektiği gibi yaptım’ dedi. Ama yapamadı. Bir burun ameliyatında bir doktor bir insanı öldürebiliyorsa bilemiyorum yani… Bu tamamen doktor hatası şikayetçiyiz, gereken neyse yapacağız. Yeğenimi başka hastaneye ölü olarak gönderiyorlar ve daha sonra hiç arayıp akıbetini sormuyorlar. Sonradan sevk edilen hastanenin müdürü benim yanımda kliniği aradı siz bize ölü bir hasta gönderdiniz neden hiç arayıp sormadınız dedi ancak cevap alamadı. Doktor yeğenimin kalp krizinden öldüğünü söyledi. Ama biz kalp krizi değil doktor krizinden öldü diyoruz. Orası merdiven altı bir klinik dolayısıyla yeğenim fenalaşmış olsa dahi müdahale edilebilecek gerekli ekipmanı yok” dedi.




Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …