
İstanbul’da öğretmen Fatma Nur Çelik’i yaşamdan koparan 17 yaşındaki lise öğrencisinin ilk ifadesi bütün gerçekleri ortaya çıkardı.
Daha önce öğretmen ile bir diyaloğu oldu mu. Hepsini anblattı.
İstanbul’da öğretmen Fatma Nur Çelik’i bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki lise öğrencisinin ilk ifadesi kan dondurdu. Şüpheli ifadesinde, “Rastgele bir sınıfa girip ilk kimi gördüysem ona saldırdım. Kendimde değildim. Rastgele bıçakladım. Yanımda her zaman bıçak taşırdım. O güne özel bir şey değildi.” dedi.
Çekmeköy’de öğretmen Fatma Nur Çelik’i (44) bıçaklayarak öldüren, öğretmen Z.A. (52) ve öğrenci S.K.’yı (15) bıçaklayarak yaralayan lise öğrencisi F.S.B. (17) tutuklandı. Lise öğrencisinin ilk ifadesi ise kan dondurdu.
Sonraki Haber
Başkan Erdoğan İran Hakkında Açıklama
Başkan Erdoğan İran Hakkında Açıklama ABD ve İsrail’in İran’a saldırıları ve Tahran’ın misillemelerine dair konuşan …