Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Kahreden haber Muğla’dan geldi!





İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Irak uyruklu turistlerden Ali Jawdat Kadhim, Mohammed Saddar Jabbar, İbrahim M. Haalamar, Ayad Mustafa Abdulhafed ve Hayder Fadhıl Jalil Almasslawi’nin hayatını kaybettiği belirlendi.





Mustafa Tharmur (25), Doaa Mahommed (23), Çayn Şuayp Mohammed (30) ve ismi henüz öğrenilemeyen 1 turist de yaralanırken sürücü Arslan’ın kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

2 KİŞİNİN HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.





Kİ SÜRÜCÜ DE GÖZALTINA ALINDI
Kazadan sonra devrilen safari cipinin sürücüsü Murtaza Arslan ile arkasından gelerek bu araca çarpan otomobilin sürücü Ali Kudret Temizkalay gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.





2 CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ
Muğla Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada olayla ilgili adli ve idari tahkikatın başlandığı ifade edildi. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada ise Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili derhal soruşturma başlatıldığı belirtildi.





2 cumhuriyet savcısının görevlendirildiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
“Cenazelerin kimlik tespiti, ölü muayene ve otopsi işlemleri cumhuriyet savcılarımız nezaretinde devam etmekte olup olayla ilgili araç sürücüleri M.A ve A.K.T ile tur şirketi sahibi C.A. gözaltına alınmıştır. Soruşturmaya tüm yönleriyle ve titizlikle devam edilmektedir.”

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …