Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Kahreden haber Muğla’dan geldi!





VALİ VEKİLİ YILMAZ’DAN YARALILARA ZİYARET
Muğla Vali Vekili Ali Yılmaz; Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve İl Sağlık Müdürü Ali Burak Mülayim’le birlikte Marmaris’teki kazada yaralananlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yılmaz ve beraberindekiler hastane görevlilerinden yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.





GAZİANTEP VE MARDİN’DE 36 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Gaziantep ve Mardin’de 20 Ağustos’ta yaşanan iki trafik kazası Türkiye’yi yasa boğdu. Gaziantep’te kaza yapan araca müdahale edenlere yolcu otobüsünün çarpması sonucu 16 kişi hayatını kaybetmişti.





Mardin’in Derik ilçesinde freni boşalan gübre yüklü TIR’ın 2 araca çarparak devrildiği kazanın ardından, yaralılara müdahale eden kalabalığın arasına bir süre sonra gübre yüklü başka bir TIR dalmıştı. 1 polisin şehit olduğu iki kazada toplam 20 kişi yaşamını yitirmiş, 26 kişi de yaralanmıştı.





MUĞLA’DA 5 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ
21 Ağustos’ta Muğla Seydikemer’de sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşıdan yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada aralarında Burdur’un Altınyayla ilçesi eski belediye başkanları Süleyman Kılınç (66) ile Mevlüt Şimşek’in (57) de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …