Pazar , 19 Mayıs 2024

Kim dost kim düş’man belli oldu.Bakın hangi ülkeler Türkiye’ye yardım etmek istedi ! O Müslüman ülkeden ses bile yok !






Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin Boşnak üyesi Sefik Dzaferovic, Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a taziye mesajı gönderdi. Depremde yaşanan can ka*yıpları nedeniyle duyduğu üzüntüyü ifade eden Boşnak lider, mesajında şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenizde meydana gelen trajik deprem haberini büyük bir üzüntü ile öğrendiğimi ifade etmek istiyorum. Dualarımızla Türk halkının yanındayız. Size, Türk halkına ve özellikle depremde yaşamlarını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”




ARNAVUTLUK Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Türk halkının yanında olduklarını bildirdi. Rama, sosyal medya hesabı Twitter’dan Türkiye’deki depremle ilgili yaptığı paylaşımda, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da etiketledi.




Dost ülke Türkiye’de ağır bir depremden kaynaklanan korkunç bir felaket meydana geldiğini belirten Rama, söz konusu depremde hayatını kaybedenlerin olduğunu hatırlattı. Paylaşımında Rama, “Türk halkının yanındayız. Allah’tan, ülke yetkilileri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu trajediyle başa çıkmak için güç vermesini dua ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …