Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Şiddetli Öksürük ve Balgam İçin Mutlaka deneyin Bitkisel çözüm





Sıfır kalorisi ile diyet dönemlerinde iken sık tercih edilen elma çayı, hem sıcak hem de soğuk tüketilebilir. Hatta öyle ki içerisine karanfil, tarçın gibi baharatlar eklendiğinde çok daha şifalı bir çaya dönüşerek besin değerleri artar. Ayrıca elma çayının içerisinde kateşin ve kuersetin gibi maddeler yer alacağından dolayı doğal bir antioksidan görevi görür. İnsan sağlığına pek çok yararı bulunan elma çayının nasıl demleneceği, faydalarının neler olduğu ve gebelikte içilip içilmeyeceği merak konusudur.





Elma çayı ile ilgili sıklıkla merak edilen konular arasında ise şunlar yer alır; Elma Çayı Hamileler İçebilir Mi? Evet. Gebelikte bazı ilaç kullanımları ve bitkisel ürünler sakıncalı olabilir. Fakat elma çayı hakkında aynısı söylenemez. Gebelikte de sıklıkla ve güvenle tüketilebilen çaylar arasında yer alır. Bu nedenle tüketilmelidir. Özellikle gebelikte oluşan kabızlığın giderilmesinde elma çayının etkisi büyüktür. Buna ek olarak hamilikte meydana gelen ödemin atılmasında, alınan fazla kiloların verilmesinde, kemiklerin güçlendirilmesinde, kan şekerinin düzenlenmesinde ve bağışıklık sistemin güçlendirilmesinde de önemli bir rolü bulunduğundan dolayı gebelerin içmesi de şiddetle önerilir.





Elma Çayı Kilo Aldırır Mı? Hayır. Elma çayının kilo alımına neden olan bir etkisi yoktur. Aksine içerisine şeker ya da bal gibi ilave tatlandırıcılar atılmadan tüketildiğinde herhangi bir şekilde kilo alımına neden olmaz. Hatta içerisinde yer alan bazı etkenler nedeni ile kilo alımını önlediğini ve diyet dönemlerinde çok işe yaradığını belirtmek mümkündür.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …