Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Şiddetli Öksürük ve Balgam İçin Mutlaka deneyin Bitkisel çözüm





Elma Çayı Bebeklere Verilir Mi? Evet. Elma çayı bebeklerin kabızlık gibi sorunlarında rahatlıkla verilebilecek bir çaydır. Korkmadan güvenle kullanılabilir. Hatta öyle ki bebekler için alerjen etkisi yaratmayacak bir çay olduğundan güvenle kullanılabilir. fakat yine de öyle ki bebeklere ilk altı aydan evvel anne sütü haricinde herhangi bir şey verilmemesi gerektiği unutulmamalıdır. Çok acil durumlarda yine de bebeğin hekimine danışmak da yarar olacaktır.





Elma Çayı Nasıl Demlenir? Elma çayının genelde tüketimi hazır poşet çay olarak almak ve kullanmaktır. Fakat bazı kişiler bu çayın evde nasıl demlenebileceğini merak eder. Bu çayın demlenmesi son derece kolaydır. Pek çok kişinin elma çayı demlerken izlemeleri gereken adımlar arasında şunlar yer alır; · Büyük bir cezve içerisine iki bardak dolusu içme suyu konur. · Ardından iyi yıkanmış bir adet elmanın kabuğu soyulur ve elmalar ince ince dilimlenerek suyun içine atılır. · On ya da on beş dakika boyunca kaynatılır. · Dilenirse içerisine çubuk tarçın son dakika atılır ve iyice kaynatılır. · Ardından süzülerek içilebilir.

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …