Cuma , 17 Mayıs 2024

Sinan Özen Kızının Son Durumu! Neva Özen’in Sağlığında Son Durum!





Sinan Özen’in sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımdan Neva Özen’in 7. ameliyatını başarılı atlattığı anlaşılıyor. Özen, son paylaşımında Neva’nın sağlık durumu iyiye gittiği için şükretti ve dualarını esirgemediği için de halka teşekkürlerini iletti. Sinan Özen doktorların açıklama yaparken ki anını da çekip sosyal medya hesabında paylaşım yaptı.
Neva Özen’e Ne Olmuştu?



Türk müzik dünyasında önemli işlere imza atan başarılı sanatçımız Sinan Özen ve Burcu Kartal 4 yıl önce evlenmişti. Evlilikleri sonucunda da şubatta ikiz bebekleri doğdu. Sinan Özen ve Burcu Kartal mutluluklarını yaşarken çocuklarının hastalığı sonucunda mutlulukları düşünüldüğü kadar uzun sürmedi. Bu durum çok kısa zamanda sevenleri arasında da duyuldu.



Sinan Özen ve Burcu Kartal oğullarına Sanberk, kızlarına da Neva adını vermişti. Mutluluklarını sevenleriyle paylaşan çift, kızları Neva’nın bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince kısa süren mutluluklarının ardından büyük üzüntü yaşadılar. Sinan Özen, daha önce Neva’nın 6 ameliyat geçirdiğini açıkladı. Açıklamasının ardından da sevenlerinden dualarını eksik etmemelerini istedi.

Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …