Cuma , 17 Mayıs 2024

Sinan Özen Kızının Son Durumu! Neva Özen’in Sağlığında Son Durum!


Sinan Özen ve Burcu Kartal’ın Kızından Sevindirici Haber



En son sevenlerinden dualarını eksik etmemesini isteyen Sinan Özen, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Neva’nın güzel haberlerini duyurdu. Neva Özen 6 ameliyattan sonra 7. ameliyatına girerek son kez sağlık durumu için merak konusu oldu. Şimdiyse Sinan Özen’in yaptığı paylaşımlar sonucunda Neva Özen’in sağlık durumunun iyiye gittiği haberi alındı.



Sinan Özen, yaptığı paylaşımda dua eden halka teşekkür etti. Aynı zamanda kızları sağlığına kavuştuğu için de şükretti ve mutluluğunu doktorların yaptığı açıklamayı paylaşırken duyurmaya devam etti. 4 yıllık evliliklerinin sonucunda dünyaya gelen Neva Özen’in iyileşmesini büyük mutlulukla karşılayan çift, bu mutluluklarını sevenleriyle de paylaşmak istedi.
Özen Ailesinden Sevenlerine Mutlu Haber



Sinan Özen ve Burcu Kartal çifti, kızları Neva Özen’in iyileşmesini sosyal medya üzerinden paylaşarak sevenleriyle bu mutlu haberi paylaştı. Neva Özen’in bağırsak rahatsızlığı dolayısıyla çiftle birlikte hüzünlenen sevenleri Neva Özen’in iyiye gitmesiyle birlikte yeniden mutlu oldu. Sinan Özen yaptığı son paylaşımda dualarını eksik etmeyen sevenlerini de unutmadı.



Sinan Özen, Neva Özen’in 6 ameliyat geçirdiğini açıklayınca halk da çiftle birlikte üzüntülerini paylaşmıştı. Şimdi yine Neva Özen’in 7. ameliyatından iyileşerek çıktığını duyunca sevenleri çiftin duygularını onlarla birlikte paylaştı. Sinan Özen sadece sevindirici haberi duyurmamış, aynı zamanda doktorların yaptığı açıklamayı da sosyal medya paylaşımlarında yer vererek Allah’a şükrettiğini söyledi.


Sonraki Haber

Emekli Maaşı Netleşti

Emekli Maaşı Netleşti SGK uzmanı ‘kesin’ diyerek açıkladı! En düşük emekli maaşında son rakam belli …