Cumartesi , 18 Mayıs 2024

SON DAKİKA Bakan Soylu’dan seçim gecesiyle ilgili bomba iddialar… 2 ülkenin ve Türkiye’deki bir kuruluşun adını verdi





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber’de açıklamalarda bulundu. Soylu, seçim gecesine dair, Yunanistan’daki Lavrion Kampı’ndan terör örgütü üyelerince talimat verildiğini belirterek, “O gece ortalığın karıştırılmasını temin için talimat verildi” dedi.





Anadolu Ajansı’nın seçim gecesi verileri konusundaki tartışmaya ilişkin soruyu yanıtlayan Soylu, “Kırsalda AK Parti öndedir, şehir merkezlerinde de veriler birbirine yaklaşmaya başlar. Ekrem İmamoğlu’nun özür dilemesi lazım” dedi.





SİNAN OĞAN SORUSUNA YANIT
AK Parti’nin Sinan Oğan’la görüşmesinin olup olmayacağı sorusu yöneltilen Soylu, “Bilmiyorum. Ben yorum yapmıyorum” dedi ve şöyle devam etti: “Her oy milli irade tecellisidir. Herkes beğendiği, en çok onayladığına oy verir. Bunun üzerinden bir yorum yapmam doğru olmaz.”





Bakan Soylu, 2.5 yıl içinde bir milyon Suriyelinin, onurlu, güvenli ve gönüllü olarak, yapılacak plan dahilinde ülkelerine dönmelerinin sağlanacağını söyledi.
Soylu’nun açıklamaları şöyle:

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …