Pazar , 19 Mayıs 2024

TÜRK KAHVESİNİ BÖYLE İÇİN ZAYIFLAYIN





TEREYAĞLI KAHVE’de YÜKSEK ENERJİ, DÜŞÜK KARBONHİDRAT
Tereyağlı kahveyi popüler eden kişi ise Dave Asprey isimli bir dağcı. Bu dağcı Tibet’te bir dağa tırmanırken kendisine servis edilen tereyağlı kahveyi içti. Dağcılar bu kahveyi enerji kazanmak ve odaklarını daha iyi toparlayabilmek için içiyorlar. Bu kişi yüksek yağ ile hem enerji kazanılabileceğini hem de düşük karbonhidratla zayıflanabileceğini öne sürüyor. Yine tereyağlı kahve ile kronik hastalıklardan ve halsizlikten de bu şekilde kurtulmanıza yardımcı olacağını iddia ediyor.





Amerika Birleşik Devletlerinde diyet yapanlara duble espressenonun içerisine iki farklı yağ eklenmesinin destek sağladığı bildiriliyor. Şekere nispeten tereyağının eklenmesinin vücut için daha faydalı olduğu da belirtiliyor.





Tereyağlı Türk Kahvesi Nasıl Hazırlanır? Faydaları Nelerdir?
Tereyağlı Kahvenin Yapılışı: Aslında özel bir yapım şekli bulunmamaktadır. Tek yapmanız gereken bir kaşık tereyağı ve hindistan cevizi yağı eklemek. Tabi kullandığımız tereyağının de halis muhlis köy tereyağı olmasına de dikkat ediyoruz.




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …