Pazar , 19 Mayıs 2024

Ünlü şarkıcı canlı yayında malesef





Sohbet sırasında, atılan ku-rşunların hedefi olan Rivera’nın burnundan k-a-n gelmeye başladı. Canlı yayın yaptığı arkadaşından yardım isteyen Rivera, saniyeler sonra ise yere yı-ğıldı. ÇIĞLIKLAR ATTI Telefonunun yere düştüğü o anlarda akmaya devam eden canlı yayını izleyenler, o anlara şahit oldu. Rivera’nın uğradığı s-a-ldırı karşısında şoke olan arkadaşı, ç-ı-ğlıklar atarak durumu anlamaya çalıştı.





ÖNCEDEN PLANLANMIŞ ABD polisi, genç rapçinin ö-ldüğünü açıkladı. Hawthorne Polis Departmanı yetkilileri, yaptıkları açıklamada, genç rapçinin planlı bir şekilde takip edildiği ve c-i-nayetin de bir ç-ete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. Rapçi Indian Red Boy , canlı bir Instagram akışında bir arkadaşıyla sohbet ederken öldürüldü. Sürpriz bir kurşun saldırısı hayatına son verdi. 21 yaşındaki rapçi, arabasında otururken sohbet ederken, şaşırtıcı bir şekilde en az 12 çekim konuşmayı kesintiye uğrattı .

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …