Pazar , 19 Mayıs 2024

Ünlü şarkıcı canlı yayında malesef





Yerel basına göre, kurşunlardan biri gerçek adı Zerail Dijon Rivera’nın yüzüne düştü . Bu, genç adamın nefes nefese kalmasına ve neredeyse güçsüz bir şekilde yardım istemesine neden oldu. Doktorlar hemen olay yerine geldi ama adam çoktan ölmüştü.





“Bu Indian Red Boy videosu acımasız. Bir dakika yüksek sesle gülüyorsunuz, bir sonraki dakika yardım için soluklanıyorsunuz, “bir Twitter kullanıcısı yorumladı. RT’ye göre bir polis memuru, rapçinin Los Angeles’ta “bir çete üyesi gibi göründüğünü” belirtti. Bu veriler henüz doğrulanamadı. Kaliforniyalı sanatçının Instagram’da 16.7 binden fazla takipçisi vardı .





Hikayelerine göre Indian Red Boy, ailesine ve arkadaşlarına çok değer veriyormuş. Çekimin Hawthorne’da gerçekleştiği bildirildi , Polis cinayetin öğleden sonra saat dörtte Chadron Bulvarı’nın 14100 bloğunda gerçekleştiğini açıkladı. Geçen yıl başka bir rap figürü olan M03 ile benzer bir şey oldu. CBS 11 News tarafından yayınlanan soruşturmaya yakın kaynaklara göre, gerçek adı Melvin Noble, geçen yıl Dallas’ta bir insan avı sırasında vurularak öl-dürüldü. Polis, katilin M03’ü otoyolda kovaladığını ve onu birkaç kez vurduğunu söyledi.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …