Pazar , 19 Mayıs 2024

Ünlülerin falcısı Kassandra 2. turda seçimi kimin kazanacağını açıkladı.





Ünlülerin astroloğu Kassanda, seçimden zaferle ayrılacak Cumhurbaşkanı adayının kim olacağını görmek için istihareye yattı.
Dün gece dualarını okuduktan sonrasında uykuya dalan Kassandra “Kendimi yemyeşil bir arazinin içinde buldum. Yeşil tonunu anlatmak için kelimeler yetirsiz kalır. Yaşamım boyunca böyle güzel renk görmedim. Doğayı seyrederken bir grup insanoğlunun bana doğru geldiğini gördüm. Ellerinde Türk Bayrakları vardı.





Verdikleri selamı aldıktan sonra nereden geldiklerini ve nereye gittiklerini sormuş oldum. İçlerinden yaşlı ve beyaz sakallı biri söze başlayarak ‘Köy meydanına okula gidiyoruz. Okumak için değil’ evladım diyerek espriyi patlatıp beraberindeki kişilerle gülmeye başladı. Yaşlı bir teyze “Kızım sen de kullansana oyunu” deyince “Ben burada oturmuyorum. Ben oyumu sınır kapısında kullandım” yanıtını verdim. Bir taksiye binerek cumhurbaşkanları adaylarının seçim merkezlerinin önünden geçtim.




Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …