Pazar , 19 Mayıs 2024

Ünlülerin falcısı Kassandra 2. turda seçimi kimin kazanacağını açıkladı.





CHP ve AK Parti’nin önü çok kalabalıktı. Her 2 partinin tek ortak özelliği telefonla kiminle konuşuyorlarsa “Oylara haiz çıkın. Teslim edilene kadır mutlaka ayrılmayın” ihtarsında bulunuyorlardı. Biliyorsunuz ki Hibrit Güneş tutulmasının etkisi altındayız. Bu tutulma insarı barut fıçısına döndürüyor. Siz siz olun hangi aday seçimi kazanırsa kazansın sakinliğinizi koruyun.





BAYRAKÇI’NIN 2. TUR ANKETİ
-Seçimin gayri resmi sayılara nazaran 2. Tura kalması ve seçim sonuçlarına en yakın sonuçları Hakan Bayrakçı’nın anketlerinde ortaya çıkmasının arkasından Bayrakçı’nın 2. Tur anketinin neticeleri merak konusu oldu. Bayrakçı’nın 3 Mayıs’ta yayınladığı “Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. Tura kalırsa ve Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu ikinci turda olursa kime oy verirsiniz?” sorulu ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yüzde 52.1 oy aldığı görüldü. Birinci turda yüzde 44.95 oy alan Kılıçdaroğlu’nun ise 2. Tur anketinde yüzde 47.9 oranında oy aldığı tespit edildi.

Sonraki Haber

Van’da askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 asker yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 11 asker yaralandı. Van’da Başkale’ye 60 kilometre uzaklıktaki …