Pazartesi , 20 Mayıs 2024

Yeniden Refah Partisi’nde deprem!





Bu önemli istifaların ardından AK Parti’ye katılan üyeler, Şanlıurfa’da siyasi dengeleri değiştirecek nitelikte. AK Parti Şanlıurfa MKYK Üyesi ve geçmiş dönem Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile geçmiş dönem AK Parti Şanlıurfa milletvekillerinden Mahmut Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün seçim irtibat ofisine gelerek, yeni üyelere desteklerini açıkladı. Beyazgül, yeni üyelerin partiye katılım rozetlerini takarak, Şanlıurfa’nın dört bir yanından gelen destekçilere teşekkür etti ve “31 Mart’ta sandıklardan zaferle çıkacağız” dedi. İbrahim Halil Yıldız ise “Dün neysek bugün de o’yuz. Recep Tayyip Erdoğan’ın da yanında durmaya devam edeceğiz. Liderimizi asla ve asla yalnız bırakmayacağız” sözleriyle yeni döneme olan inancını vurguladı.




DEM Parti’den toplu geçiş Öte yandan Üsküdar’da da benzer bir tablo yaşandı. Demokrat Parti’nde görev alan Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesi, topluca partilerinden istifa ederek AK Parti Üsküdar teşkilatına katıldılar. Bu önemli geçişin simgesi olarak düzenlenen iftar yemeğinde, katılan üyelere rozet takıldı ve AK Parti’ye katılımları coşkuyla karşılandı.

Sonraki Haber

Herkesi sevindirdi!

Herkesi sevindirdi! Temmuz ayında emeklilerin yüzünün gülmesi bekleniyor. Dul ve yetimlerinde alacağı miktar değişiyor. Sizler …