Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Hızlı bir şekilde işe dönüş için çalışacaklara prim desteği yolda !





Bakanlıkta düzenlenen küçük sohbet tarzında toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelindi. Bakanlığın yaptığı ve düzenlediği son çalışmalarıyla ilgili soruları yanıtladı.
Selçuk, gündemimizde olan yeni projelerinden olan istihdam paketinin detaylarını sorulan sorular üzerine paketi Hazine ve Maliye Bakanlığıyla hazırladıklarını ve bu projeyi onların yönettiğini belirterek şunları dile getirdi;
“Tüm ülkeler de bulunduğu gibi ülkemiz de yayılan son salgın sebebiyle gerçekten çok zor günler geçirdi ve geçirmeye de maalesef devam ediyor.



Salgının ekonomimiz üzerinde bıraktığı olumsuz etkilerini bizler sizler için en aza indirmek için elimizden geleni başından beri yapmaya çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan tarafından son günlerde açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı bu yolda attığımız önemli adımlardan biriydi. Milyonlarca yurttaşımız bu paketin sağladığı ve sağlayacağı imkanlardan yararlandı. Şimdi ise salgının başka bir aşamasına geçmiş bulunmaktayız. Bu aşamada da siz yurttaşlarımız için atmamız gereken önemli adımlar bulunmaktadır. Bu kapsam doğrultusunda istihdamın devamlılığını sağlayacak ve artıracak uygulamaların çalışmalarını sürdürmeye çalışmaktayız. Yeni belirleyeceğimiz istihdam paketiyle de siz yurttaşlarımız için bunu hedefliyoruz.”

Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …