Cumartesi , 18 Mayıs 2024

Hızlı bir şekilde işe dönüş için çalışacaklara prim desteği yolda !





“ maalesef bu durum 6 aydan sonra kronik bir işsizliğe dönüşmeye başladı ”
Yeni uygulanacak paketin içerisinde hızlı esnek çalışma ve işe dönüş desteği gibi uygulamaların olacağını bilgisini vatandaşlarımıza duyuran Selçuk, işsizlik ödeneği alanların yeniden düzenleneceğini belirtti. Vatandaşların istihdama katılımını teşvik etmek için uğraşacaklarını dile getiren Selçuk, hızlı işe dönüş desteğini yakın zamanda hayata geçireceklerini de dile getirdi.
Yaptığı açıklamalarda şunları dile getirdi “ İşsizlik ödeneği alanların vatandaşlarımız 6 aydan sonra iş aramaktan vazgeçiyor ve ümidini yitiriyor. Bu durum artık kronik işsize dönüşmekte.” Bu konuya dikkatini çeken Selçuk, “istihdam için insanların artık üzülmesine gerek yok. Onlar için de en güzel imkanları sağlayacağız.



Artık iş aramalarına teşvik edilecekler. Eski günler geride kaldı. Onlar için yeni bir devir başlıyor.” Sözlerini dile getirdi.
” Esnek çalışma modellerini kullanmamıza ihtiyacımız var ”
Bakan Selçuk, “ iş konusunda daha esnek çalışma modelleri edinmemiz gerektiğini dile getirdi. Artık işlerde de bu model üzerinden çalışmaya özen göstereceğiz. Ekonomimizi daha iyi hale getirmek için çalışmalarımız sürmekte. Hem işsiz hem de iş sahibi vatandaşlarımıza seni imkanlar sunacağız. Böylelikle ülkemiz ekonomik olarak refah seviyesine ulaşacak. Sözlerini dile getirdi.”


Sonraki Haber

Belediye başkanı hayatını kaybetti

Belediye başkanı hayatını kaybetti Aksaray’ın 1984-1994 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan ve şehre önemli …