Cuma , 26 Nisan 2024

12 İLDE OKULLAR TATİL EDİLDİ





Yoğun kar yağışı nedeniyle 12 ilde okullar tatil edildi
Meteoroloji’nin uyarıları sonrası kar yağışı birçok şehirde etkisini artırırken, kar tatili haberleri de art arda gelmeye başladı. 12 ilde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi.





Şubat ayıyla birlikte yurt genelindeki hava sıcaklıkları hissedilir oranda düşerken, kar yağışının etkisini iyiden iyiye artırdığı birçok ilden kar tatili haberleri gelmeye başladı.





BİTLİS
Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının kentte etkisini sürdürdüğünü belirtti. Korkmaz, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar da göz önünde bulundurularak 6 Şubat Pazartesi günü, kent merkezi, Güroymak ve Hizan ilçelerinde eğitim öğretim yapılmayacağını aktardı. Mutki Kaymakamlığından yapılan açıklamada da ilçedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okulların kapalı olacağı duyuruldu. Açıklamada, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …