Cuma , 26 Nisan 2024

2 DAKİKA İÇİNDE SARI DİŞLERİNİZ BEMBEYAZ OLUR





Elma sirkesi de diş beyazlatma da çokça tercih edilen bir yöntemdir. Asidik bir madde olduğu için elma sirkesi diş yüzeyindeki plakaları parçalayarak yok etmektedir. Dişlerinizi beyazlatmak içinde elma sirkesi ile gargara yapmanız gerekmektedir. Gargara sonrasında ise elma sirkesini fırçanıza sürün ve dişlerinizin üzerinde köpürtün. 5 dakika kadar bekledikten sonra tekrar fırça ile dişlerinizi temizleyin ve su ile durulayın. Dişlerinizdeki anlık beyazlamayı kendi gözlerinizle göreceksiniz.





Klasik diş macunları yerine kendi diş macununuzu yapabilirsiniz. Hem kendi hazırlayacağınız diş macununun %100 beyazlatma garantisi de var. Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler 4 yemek kaşığı kadar ıhlamur çiçeği, 4 yemek kaşığı kadar ayçiçeği tohumu ve 1 litre su. Bütün bu malzemeleri bir arada karıştırıp 30 dakika kadar kısık ateşte kaynatın. Diş macunu yerine dişlerinizi fırçalamak için bu karışımı kullanın. Hem tadı güzel hem de beyazlatma etkisi daha çok.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …