Cuma , 26 Nisan 2024

2. Turda Kazanacak İsmi Acıkladı! İŞ’TE O İSİM





Doğayı seyrederken bir küme insanoğlunun bana doğru yaklaştığını gördüm. Ellerinde Türk Bayrakları vardı. Verdikleri selamı aldıktan sonra nereden geldiklerini ve nereye gittiklerini sormuş oldum. İçlerinden ihtiyar ve beyaz sakallı biri söze başlayarak ‘Köy meydanına okula gidiyoruz. Okumak amacıyla değil’ evladım diyerek espriyi patlatıp beraberindeki şahıslarla gülmeye başladı. Yaşça büyük olan bir teyze “Kızım sen de kullansana oyunu” deyince “Ben burada oturmuyorum.





Ben oyumu sınır kapısında kullandım” yanıtını verdim. Bir taksiye binerek cumhurbaşkanları adaylarının seçim merkezlerinin önünden geçtim. CHP ve AKP’nin önü çok kalabalıktı. Her 2 partinin tek ortak özelliği telefonla kiminle konuşuyorlarsa “Oylara haiz çıkın. Teslim edilene kadır kesinlikle ayrılmayın” ihtarsında bulunuyorlardı. Biliyorsunuz ki Hibrit Güneş tutulmasının etkileri altındayız. Bu tutulma insarı barut fıçısına döndürüyor. Siz siz olun hangi aday seçimi kazanırsa kazansın sakinliğinizi koruyun.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …