Pazartesi , 29 Nisan 2024

2022’de neler olacak? Bomba 3. Dünya Savaşı kehaneti





Baba Vanga, Nostradamus, Alois Irlmaier gibi birçok isim, 2022 yılına dair önemli kehanetlerde bulundu. İşte 2022 yılında yaşanması muhtemel olaylar…





2022 YILINDA NELER OLACAK?
Alois Irlmaier’e göre 2022’de 3. Dünya Savaşı, Orta Doğu’da başlayacak. İlk kıvılcımın Balkanlar’da çıkacağını söyleyen kahin, ateşin Orta Doğu’ya sıçrayarak büyüyeceğini belirtmiş.





1894 Almanya doğumlu Alois Irlmaier, 1 Eylül 1939’da Almanya’nın Polonya’yı işgal etmesiyle başlayan 2. Dünya savaşı ve sonraki savaş sürecinde yaşanılanları tahmin etti. Kahinin yaşadığı dönemde konuşulmaya başlanan 3. Dünya Savaşı hakkındaki kehanetleri ise duyanları ürküttü. Alois Irlmaier’e göre 3. Dünya Savaşı, Türkiye’nin de kıyısının bulunduğu Akdeniz’de çıkacak. Kahinler geçmişten günümüze her devirde ilgi gören insanlar olarak öne çıkıyor. 1894 yılında Almanya’da doğan ve maden işçisi olarak çalışan Alois Irlmaier de bu isimlerden biri. 2. Dünya Savaşı’nı ve kendi ölüm tarihini bilen Alois Irlmaier’in 3. Dünya Savaşı için Akdeniz’i işaret etmesi duyanları ürküttü.





2. DÜNYA SAVAŞINDA DOĞRU TAHMİNLER YAPTI
Irlmaier, profesyonel bir sondaj kuyu kazıcısıydı ve çubuk ile maden arayıcısı olarak çalışıyordu. Aynı zamanda gelecekten haber verdiği iddia edilen Irlmaier, 2. Dünya Savaşı boyunca bombalanacak bölgeleri ve birkaç kayıp kişiyi bulma konusunda oldukça isabetli kehanetler yaptı.





BÜYÜCÜ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
İkinci Dünya Savaşı sırasında öngörülerinin gerçekleşmesi onun ünlenmesini sağladı. Irlmaier’in söylediklerinin doğru çıkması, çoğu zaman başını belaya da soktu ve zaman içinde büyücü olarak nitelendirilmesine neden oldu. Bu olaylar onun büyücülük ve sahtekârlık nedeniyle mahkemeye verilmesi ve davanın düşmesinden sonra değişmeye başladı. Irlmaier, bu davada kendisinin bir sahtekâr ve şarlatan olmadığını kanıtladı

Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …