Cuma , 26 Nisan 2024

3 Kez k-nsere yakalanan Özkan Uğur geçtiğimiz günlerde tedavi altına alınmıştı.





Zorlu sürecin ardından geçtiğimiz yaz Nişantaşı Amerikan Hastanesi çıkışı objektiflere takılan Uğur, sağlık durumunu soran muhabirlere “Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda” açıklamasında bulunmuştu. HASTALIĞI NÜKSETTİ





Tüm bunların ardından iki yıl sonra Özkan Uğur’dan hayranlarını üzen haber geldi. Sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yapan şarkıcı, hastalığının tekrar ettiğini duyurdu. AKILLI İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLADIM”





68 yaşındaki Uğur, açıklamasında; “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı.Hastalığını tekrarladığını ifade eden ve bir süre sahnelere ara verdiğini duyuran 68 yaşındaki sanatçıdan haber var. Bir süredir immünoterapi tedavisi gören Özkan Uğur, sağlık durumuyla ilgili sevenlerine bilgi verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Uğur, tedavisinin olumlu yönde seyrettiğini ifade etti.





Usta müzisyen, daha sonra “İmmünoterapi tedavisi sonuçlarım olumlu yönde seyrediyor. Şükürler olsun tedavim süresince sahneye çıkmama engel kalmadı. MFÖ olarak, konserlerimize ağustos ayı içinde İstanbul’da başlıyoruz inşallah… Dualarınız ve iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. Yakında buluşmak üzere. Herkese hayırlı bayramlar dilerim.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …