Cuma , 26 Nisan 2024

5 Kocası İle Aynı Evde Yaşayan Kadın Çok Şaşıracaksınız






Bizde her gün ortalama 3 kadın erkek şiddetine kurban oluyor, dünyanın öteki ucunda her şey tersine dönmüş durumda.Geçtiğimiz Temmuz ayında İngiltere ’de yayımlanan The Sun gazetesi, Hindistan’da hepsi kardeş olan beş kocasıyla birlikte yaşayan Rajo Verma (21) adlı kadını sayfalarına taşımıştı.

İngiltere’de yayınlanan The Sun gazetesi, Hindistan’da hepsi kardeş olan beş kocasıyla birlikte yaşayan Rajo Verma (21) adlı kadını sayfalarına taşıdı. Genç kadın köyündeki geleneğe göre ilk evlendiği eşi Guddu’nun dört erkek kardeşiyle de evlenmek zorunda kaldı.

İLK OLARAK KARDEŞLERDEN BİRİ İLE EVLENMİŞ




Verma, ilk olarak görücü usulüyle 21 yaşındaki Guddu ile evlenmiş, ancak daha sonra damadın dört kardeşi de genç kadınla ilişki yaşamaya başlamış. Şimdi tek odalı bir evde birlikte yaşayan ailenin bir de oğlu var.

Rajo Verma ‘’Çocuğun babasının kim olduğunu bilmiyorum, ancak bunun bir önemi de yok’’ diyor.Verma, cinsel hayatlarını bir program dahilinde sürdürdüklerini ve her gece kocalarından biriyle birlikte olduğunu söylüyor.

Rajo Vermo beş kocası ile yaşadığı hayattan oldukça memnun, 1.5 yaşında Jay adında bir oğlu olan kadın ‘’Bir çok evli kadından daha çok ilgi görüyor, daha çok seviliyorum. Hayatımdan çok memnunum’’ diyor.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …