Cuma , 26 Nisan 2024

8 YILDIR ARANAN KADIN VARİLE KONULUP ATILDI





“LÜTFİYE’NİN CA/NSIZ BE/DENİNİ VARİLE KOYUP KIZILIRMAK’A A/TTI”
Yıllardır aranan Lütfiye Gündüz’ün arkadaşı Nevzat Hamurcu ise Müge Anlı’ya ka/n do/nduran bir i/ddia ortaya a/ttı. Hamurcu, Duran Özdemir’in kendisine, “Lütfiye’yi ö/ldürüp mavi varilin içine koyarak Kızılırmak’a a/ttılar” dediğini söyledi. Şa/şkına çeviren sözlerine devam eden Nevzat Hamurcu, Duran Özdemir’in eski eşi için “Di/risinden ne hayır gördüm ki ö/lüsünden ne hayır göreceğim” dediğini ileri sü/rdü. İ/ddialarının odağındaki Duran Özdemir ise hakkındaki iddiaları ke/sin bir dille ya/lanladı.





NE OLMUŞTU?
Kaybolduğunda 40 yaşında olan talihsiz kadınla ilgili şa/şırtan i/ddialar ortaya a/tıldı. 8 yıl önce e/srarengiz bir şekilde ka/ybolan Lütfiye Gündüz, son olarak bo/şandığı eşi Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu öne sürülen 28 yaşındaki Nurullah Koçyiğit ile görüştü.





Lütfiye Gündüz’ün üzerinden para kazandığı id/dia edilen bo/şandığı eşi Duran Özdemir ve sevgilisi olduğu öne sü/rülen Nurullah, ko/rkunç i/ddiayı re/ddetti. Duran Özdemir, Nurullah’ı su/çlarken, Nurullah da Duran Özdemir’i su/çladı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …