Cumartesi , 27 Nisan 2024

Ahmet Hakan seçimi kimin kazanacağını açıkladı!





AHMET HAKAN, “MİLLET İTTİFAKI SEÇİMİ KAZANABİLİR Mİ” SORUSUNU YANITLADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AKP hükümetine yakınlığıyla da tanınan Ahmet Hakan, Millet İttifakı seçimleri kazanabilir mi sorusuna “Evet” diye cevap verdi.





AKP hükümetinin Türkiye’nin şuan ki durumuna çare bulamaması halinde Millet İttifakı’nın seçimi kazanabileceğini söyleyen Ahmet Hakan bu gerçeği yazısında “Büyük laflara, alengirli tahlillere, janjanlı mukayeselere falan hiç girmeden… Pahalılık önlenmezse, enflasyon düşmezse, elektrik faturalarına bir çözüm bulunmazsa… Evet, var.” Sözleriyle dile getrdi.





Ahmet Hakan’ın bu yazısı halkın ekonomik sıkıntılardan ve gelen zamlardan dolayı sitem içerisinde olduğu bu dönemde Türkiye’deki seçimi Millet İttifakı kazanır anlamına da çıktı.





İstifa Sonrası Abdülhamit Gül Bakın Nerede Çıktı !
Devir teslim töreninden sonra hiç görünmeyen Gül’ün yeni fotoğrafları çıktı.
AKP’nin önemli isimlerinden Abdulhamit Gül, geçen haftalarda Adalet Bakanlığı görevinden istifa etti. Gül’ün istifasının altında İçişleri Süleyman Soylu’yla olan kavgasından, görülmekte olan bir dizi davadaki hukuksuz işleme gösterdiği tepkiye kadar bir dizi iddia gündeme getirildi.





Devir teslim töreninden sonra hiç görünmeyen Gül’ün yeni fotoğrafları çıktı. Kardeşi Sabiha Doğan’ın paylaştığı fotoğraflarda, Abdulhamit Gül karlı bir tepede soba yakarken görünüyor.

Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …