Cuma , 26 Nisan 2024

Ak Parti Binasına Saldırı






Yalova’da Ak Parti İl Başkanlığı binasına saldırı yapıldı. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından yapılan saldırı da saldırganın çekiç kullanarak tüm camları ve tabelaları kırdığı görüldü.




Yalova’da Ak Parti İl Başkanlığı binasına saldırı yapıldı. Kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından yapılan saldırı da saldırganın çekiç kullanarak tüm camları ve tabelaları kırdığı görüldü. Elindeki çekiçle dakikalarca binanın dış tarafındaki her şeyi kıran kimliği belirlenemeyen saldırgan için polis çalışma başlattı.
Yalova’da gerçekleştiği belirtilen haberde saldırganın saat 11:00 civarlarında parti başkanlığının bulunduğu binaya gelip cam ve tabelaları kırdığı görülüyor. Rüstem Paşa Mahallesi Çeşme Sokak’ta bulunan Ak Parti İl Başkanlığı binasına yapılan saldırı sonrası olay yerine birçok polis ekibi sevk edildi.




Parti binasına elindeki çekiç ile gelen şüpheli durmaksızın binanın tabelalarını ve camlarını kırmaya başladı. Elindeki çekiç ile her yere zarar vermeye çalışan şüpheli birkaç dakikalık eyleminden sonra kaçarak uzaklaştı.
Şüphelinin yaptığı saldırı eyleminden sonra olay yerine birçok polis ekibinin sevk edildiği belirtilirken yaşananların an be an kameralara yansıdığı görüldü. Kameradan şüphelinin kimliğini tespit etmeyen çalışan emniyet güçleri şüphelinin bulunması için çalışmalara başladı.




Olay yerine gelen polis ekipleri binadaki ipuçları topladıktan sonra şüphelinin yakalanması için çalışmalara başladı. Görgü tanıklarının da ifadesine başvurulduğu açıklanırken, çevreden kişilerin yaşananlar üzerine polise ihbarda bulundukları belirtildi. Yaşananlar üzerine çalışma başlatan emniyet güçlerinin kısa sürede konuya dair açıklama yapmaları bekleniyor.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …