Cuma , 26 Nisan 2024

Araç sahiplerinin dikkatine! Kimsenin bilmediği, farkında olmadığı cezalar açıklandı!





Türkiye’de meydana gelen ölümlü kazaları önlemek için güvenlik güçleri yapmış oldukları denetimlerini artırırken ayrıca kimsenin bilmediği cezalar herkesi oldukça şaşırttı.
KİMSENİN FARKİNDA OLMADIĞI TRAFİK CEZALARI AÇIKLANDI



Yaklaşık 31 milyon kadar bulunmakta olan araç sürücüsün bulunduğu Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı çoğu kimsenin farkında olmadığı bilmediği Karayolları Trafik Kanunu’nun çeşitli maddelerine istinaden kuralları hiçe sayan araç sahiplerinin para cezasına çarptırıldığı duyuruldu.
132 TL CEZA KESİLİYOR



Trafik Hizmetleri Başkanlığı üzerinden yapılan açıklama ile gereksiz yere sis farlarını yakan kullanıcılara para ve puan cezası uygulandığı söylenerek Karayolları Trafik Kanunu’nun 64/1 çerçevesinde ; yerleşim birimleri haricinde bulunmakta olan kara yollarında geceleri giderken, yeterince aydınlatılmamış bulunan tünellere girerken, bunlara benzeri yer ve ayrıca hallerde özel durumlar haricinde uzağı gösteren ışıkların kullanılması neticesinde 132 TL ceza kesildiğini söylendi.


Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …