Cuma , 26 Nisan 2024

ARALARI KÖTÜ OLAN SEREN SERENGİL BİRCAN BALİ CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİ





BALİ: SENİN BİZİM İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ SÖYLEMEYE UTANIRIM
Bircan Bali ise “Ben senin söylediklerini söylemeye utanırım. Benim seninle bir sorunum yoktu. Seninle de hiç sorunum yok. Biz hiçbir şey de yazmıyoruz. Bu soğuk savaşı sen devam ettiriyorsun. Biz senin programdan gitmeni istemiyoruz. Kimse sana mobing de yapmıyor” diyerek tepki gösterdi.




BALİ: SEN PROTOKOLDE OTURURKEN BİZ NASIL 4. SIRADA OTURURUZ?
Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir ödül töreninde Serengil’in protokolde kendilerinin de 4. sırada oturmasından rahatsız olan Bircan Bali, yerlerinin değiştirilmesi için görevlilerden yardım istemişti. Serengil’in “Ödül gecesinde ben 1. sırada oturdum, siz 4. sırada oturmuşsunuz. Siz benim partnerlerimsiniz” sözlerine sinirlenen Bali “Olacak iş mi? Öyle bir şey olabilir mi? Senin 1. sırada oturup bizim 4. sırada oturmamız… O zaman sen birinci sıralardaki programları yap biz dördüncü sıralardakileri. Bize ‘Seren, protokolde ben yalnız oturacağım dedi’ dediler” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …