Cuma , 26 Nisan 2024

Aşağıdaki resme iyice bakın. Sizin parmaklarınız hangisi? Karar verdiğinizde altta ki linke tıklayarak verdiğiniz cevaba ait açıklamayı okuyabilirsiniz..





Parmak uzunluğuna göre kişilik analizi nasıl yapılır?
Bunu denemek çok kolay. Sadece yüzük ve işaret parmağınızı karşılaştırın ve etrafınızdaki insanların kişiliğini analiz edin….









A- İşaret parmağınız, yüzük parmağınızdan kısaysa;
Bu tür insanlar çoğunlukla çekici, etkileyici ve konuşkan bir yapıya sahiptirler. Kararlı, cesaretli ve beklenmedik sorunlarla başa çıkma konusunda diğer insanlara göre daha iyisiniz.









İnsanlara karşı çok cana yakınsınız ve etrafınızdakiler bu içtenliğinizi hissedebiliyorlar. Kişiliğiniz gereği mühendislik ve bilim insanı olmaya daha çok yatkınsınız. Aynı zamanda bulmaca çözme konusunda sizden iyisi yok!.









B- İşaret parmağınız, yüzük parmağınızdan uzunsa;
İşaret parmağı, yüzük parmağından büyük insanlar genellikle kendilerine güvenen insanlardır. Arkadaş ortamlarında eğlenmeyi bilen ve gereksiz konular için zamanlarını boşa harmacaktan kaçınan bir yapıya sahipsiniz. Yeni bir iş girişimi konusunda ya da kişisel ilişkilerinizde, genellikle ilk adımı atmamayı tercih edersiniz. İncelikli düşünen bir yapıya sahip olup, pek çok konuda oldukça dikkatlisiniz…









C- İşaret parmağınız ve yüzük parmağınız eşit ise;
Eğer işaret ve yüzük parmağınız resimdeki gibi eşit ise; oldukça sakin, iyi huylu ve fikir ayrılıklarından hoşlanmayan bir yapıya sahipsiniz. Organize olma ve herkesle iyi anlaşma konusunda oldukça iyisiniz. Ailenize ve arkadaşlarınıza çok sadıksınız ve kendinizi onlara adarsınız. Kolay sinirlenen bir yapıya sahipsiniz. Küçük bir anlaşmazlık, büyük bir kavgaya dönüşebilir. Size karşı çıkılmasından daha çok sizin tarafınızda olunmasından hoşlanırsınız.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …