Cuma , 26 Nisan 2024

Aspirin Deyip Geçmeyin Farklı Kullanım Şekilleri Sizi Çok Şaşırtacak!…






Aspirin deyip geçmeyin Lütfen Okuyup Paylaşalım Aspirinin Çok Farklı Kullanım Şekilleri Vardır Çok Şaşıracaksınız!
Aspirin çok farklı kullanım şekli var çok şaşıracaksınız!
En acil zamanda aklımıza gelen ilaçlarır aspirin.
Lakn bildiğimizden farklı ağrı kesmenin yanında daha fazla ne faydaları vardır Aspirin bugüne kadar sadece Ağrı kesici olarak kullanmış olabiliriz.
Fakat aspirin içinde etken maddeler, içerir saç rengini sabitler sivilcelere kurumasına, etken yapar nasırlara yumuşamasını sağlar kepek sorununu tedavi etmeye kadar pek çok şeyde farklı alanlarda kullanılabiliriz.Kepek sorununu giderir.
Saçlarınızı devamlı olacak şekilde kepek soruna ise mücadele de sadece 2 adet aspirin ezin şampuanlarınızın içine ekleyin . Devamli kullanırken sizde saçınızdarınızdaki kepeğin gittiğini göreceksiniz .
Aspirin Nasır sorunu Yaşıyorsanız Tedavisinde Etkilidir
6 taneb aspirin ezerek. Arkasından içine bir çay kaşığı limon veya bir çay kaşığı da su ekleyin ve karıştırın Macun kıvamında bir karışım elde edersiniz . Arkasından da vücudunuzdaki nasırlı olan bölgelerin üstüne sürerek bu bölgeyi bir gece boyunca kapatın. Nasır gayet hızlı bir şekilde yumuşayacak ve temizlenmek baya kolay olacak.




Aspirini Çiçek Bakımında da Kullanabilirsiniz.
Çiçeklerden böceklerden kurtulması ve daha kolay ve uzun ömürlü olmasını istiyorsak sadece 1 tane aspirin Ezin ve çiçeklerin altına koyabiliririz Bu sayede çiçeklerinin ömürleri daha uzun daha bakımlı ve sağlıklı olur.
Aspirin temizlik açısından Leke Çıkarıcı özelliği vardır.
Bazen Ter lekesi kalıcı olabiliyor ve deterjan ile oldukça zor çıkıyor. Lanin 2 tane aspirin bir bardak suda eritip daha sonra ter izi kalan bölge üzerine dökersek 2 saat sonra yıkayıp siz de hızlı bir şekilde ter izinden lekesinden kurtulursunuz.
Sivilce sorunu yaşiyorsanız Aspirin sivilce sorununa Faydalı ve etkilidir.
Devamlı sivilce ile sorun yaşıyorsak aspirin ile suyu karıştırın ve sivilcelerin üzerine sürüp bekletin . Böylece sivilcelerin zamanla azaldığını, ilerleyen vakitlerde de tamamen kaybolduğunu göreceksiniz.
Aspirini Böcek sokmaları için tedavi amaçlı Kullanabilirsiniz .




Özellikle Sinek ve arı sokmasına karşı aspirini kullanın Arının veya sineğin soktuğu yeri birazcık ıslatın ve aspirini üzerine sürün. Özellile arı sokmasına karşı, arı alerjisine karş daha dikkatli olalım Nefes almama gibi karın ağrısı, veya mide bulantısı olması halinde Kesinlikle doktirunuza başvurunnuz.
Aspirinin Bahçe bakımındaki faydaları
Aspirini sadece sizler için değil, bahçelrr için de çok büyük faydası vardır. Bazen bahçıvanlar topraktaki mantarlama işleminde çok uzun zaman vakit harcarlar Topraktaki mantarın tedavisi için de aspirini devamlı kullanabiliriz . Su ile karıştırarak toprağa dökün. Lakin bitkiler için de dikkat etmemiz gereken detay, aspirinde bitki yanıklarına yolaçabiliyor. Bunun için de 1 litre suyun içine Bir aspirinden daha fazla atmayınız.
Hasta olduğumuz an başımızın ağrıdığı zamanlarda Aklımıza ilk gelen Aspirinin bir çoğumuzun bilmediği Faydalarını sizlere anlatmaya çalıştık …..
Umarım Bu yazımızda sizi bilgilendirip faydalı olduk
1 kez PAYLAŞIP SİZDE BAŞKALARININ BİLGİLENMESİNE YARDIMCI OLABILIRSİNİZ.!

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …