Cuma , 26 Nisan 2024

Azer Bülbül’ün gerçek vefat sebebi bakın neymiş





Türk halk müziği, arabesk fantezi müzik sanatçısı ve oyuncu Azer Bülbül’ün gerçek adı Subutay Kesgin’dir. Sanat camiasında ‘Arabeskin Titreği’, ‘Titrek Kral’ gibi isimlerle ün yapan şarkıcı, gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak doğdu. Azer Bülbül, vefatının 9. yıl dönümünde hayatı ve şarkılarıyla yeniden hatırlandı. Arabeskin titrek kralı; Ağıt, Zordayım, Kör Kurşun, Bana Düştü gibi şarkıları ile milyonlara kendini sevdirdi. Peki Azer Bülbül’ün ölüm sebebi neydi? İşte ölümünün 9. yılında Azer Bülbül’ün hayatı ve şarkıları…





AZER BÜLBÜL NEDEN ÖLDÜ?
Azer Bülbül, 15 Şubat 2001’de uyuşturucu madde kullandığı öne sürülerek 10 ay hapis cezasına çarptırıldı ve cezası daha sonra paraya çevrildi. Şarkcı, 3 yıl uyuşturucu tedavisi gördü. Azer Bülbül, 2012’de yeni albümünün tanıtımını yapmak için Antalya’ya gittiğinde vefat etti. Şarkıcı, Antalya’da kaldığı otel odasında kalp krizi sebebiyle 44 yaşında hayatını kaybetti. Cenazesi İstanbul’a getirilerek Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı’na defnedildi.





Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemede, sanatçının kan ve idrar örneklerinde uyuşturucu ve alkole rastlanmazken, ölmeden önce depresyon ilacı ve Viagra kullandığı, ancak bu ilaçların kalp krizini tetikleyecek dozda olmadığı saptandı.





Bülbül’ün kalbinin harap durumda olduğunu belirten Adli Tıp uzmanları, Kalbini çok ihmal ettiğini ve damarlarının tıkanmış olduğunu belirtmişlerdi…..

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …