Cuma , 26 Nisan 2024

aziz dizisinin başrolü





Iman Elbani ile 2016 yılında dünya evine giren ünlü oyuncu Murat Yıldırım, eşinin doğumu için Amerika’ya gitmişti. Baba olmasına sayılı günler kala ünlü oyuncudan üzen haber geldi.
Aziz dizisiyle hafızalara kazınan ve oyunculuğundan söz ettiren ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında eşi Iman Elbani ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz aylarda baba olacağını duyuran Murat Yıldırım ve eşi heyecanla gelecek bebeklerini bekliyorlardı. Doğuma sayılı günler kala doğum için Amerika’ya giden Murat Yıldırım’dan hayranlarını üzen haber geldi.





Başrollerinde Damla Sönmez, Simay Barlas, Fırat Tanış gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aziz dizisinde Aziz karakterini canlandıran Murat Yıldırım baba olma heyecanını yaşıyordu. Amerika’da gerçekleşecek olan doğumdan sonra dizisine kaldığı yerden devam edecek olan Murat Yıldırım’dan acı haber geldi. Yakınları kahroldu. Kendisine gelen sorulardan rahatsız olan Murat Yıldırım kötü haberi böyle duyurdu… Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrolünde olduğu Aziz dizisinde tekrar bir kriz çıktı. Geçtiğimiz sezonda da aynı sorunların yaşandığı bu dizide tekrar bir senarist krizi sürüyor.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …