Cuma , 26 Nisan 2024

Bahçeli Sedat Peker’e karşı Bakan Soylu’ya b’akın nasıl Sahip Çıktı !





KİRLİ BİR TEZGAH KURULDU Son dakika: Telaşa kapılmadan, daha soğukkanlı davranmak mecburiyetindeyiz. Türkiye’nin çevresindeki sinsi kuşatma sertleşmektedir.





Asıl mesele gündemi işgal eden iddiaların hem taraftarlarından hem de cesametinden çok daha ötesidir. Yerli ve yabancı mihraklar tacizlerine, şer kampanyalarına hız vermişlerdir. Herkesi uyarıyorum; hedef Türkiye’dir. Bir tezgah kurulmuştur.





Türkiye’nin üzerine gölge düşmesi, siyasi ve hukuki çözülme yaşaması konusunda alçak bir rekabet maalesef devrededir. Amaç Türkiye’nin itibarını lekelemektir. Amaç Türkiye’nin mukavemetini kırarak her türlü müdahaleye açık hale getirmektir. 6 ay içinde başka bir Türkiye’nin görüleceğini söyleyen Kılıçdaroğlu kaosun bekçisi konumundadır.





İkazen uyarıyorum, hiç kimse Türkiye Cumhuriyeti içişleri bakanının boynuna tas*ma geçiremeyecek, buna da hiçbir alçağın gücü ve nefesi yetmeyecek.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …