Perşembe , 2 Mayıs 2024

BAKAN KOCA ”ZAYIF NOKTAMIZ” DİYEREK DUYURDU





Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı 22 Temmuz 2021 Perşembe gününün corona vi/rüsü tablosuna göre son 24 saatte 52 kişi hayatını ka/ybetti. Va/ka sayılarında ise korkutan bir atış yaşandı. Son 24 saatte, 9 bin 586 yeni vaka tespit edildi





BAKAN KOCA ‘ZAYIF NOKTA’YI AÇIKLADI
Bakan Koca, vakalarda yaşanan artışın ardından Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Koca, “%63’ümüz en az bir doz a/şımızı olduk. Aşılanma oranı daha dü/şük olsaydı, bugün daha yüksek va/ka sayılarıyla karşılaşacaktık. Zayıf noktamız, sa/lgınla mü/cadelenin kuralları konusunda yorulmuş olmamız ve bazılarımızın aşıyı ertelemesidir. Kurallarla, aşıyla kontrolü ele alalım” ifadelerini kullandı.





“YARIN MUHTEMELEN DAHA YÜKSEK SAYIYLA KARŞILAŞACAĞIZ”
Koca, açıklamasının devamında şunları belirtti:





* V/aka sayılarının 1 gün, birkaç gün içinde dü/şmediğini deneyimlerimizle biliyoruz.





* Yarın muhtemelen daha yüksek bir sayıyla karşılaşacağız. Sonraki günleri uyacağımız kurallar, yaptıracağımız a/şılar belirleyecek.





* Almak istediğimiz sonuca göre hareket edelim. Kararlı davranalım.





“YENİ V/AKA SAYILARI 2 HAFTADA 2 KATINA ÇIKTI”
Koca, gün içinde yaptığı başka uyarıda da “Yeni va/ka sayıları 2 haftada 2 katına çıktı. Çözüm: Şu andan itibaren sıkı te/dbir, ilk fırsatta aşı. İlk do/z ve devam do/zları için sağlık kurumlarımız gece gündüz emrinizde. 9.586 olan va/ka sayısını geriletelim” demişti.

Sonraki Haber

bu ürünlerde!

Marketteki o konserve ürünlerinde kimyasal madde tespit edildi! Sakın o ürünleri tüketmeyin! Birçok insanın hayatını …