Cuma , 26 Nisan 2024

B’ombayı p-atlattı. Dolar ve altın Dip yapacak !





Mesela; Mart-Nisan ayında fazlası ülke liderlerinin Türkiye ziyareti, aramızın açık bulunduğu ülkeler ile yinedan barışmak, dış politikada normalleşme süreci gerçekte SICAK PARA akışının habercisi. Uzun vade mi, kalıcı mı, geçici mi, işe fayda mı vs alanı tartışılır. Orası ayrı. Benim beklediğim SICAK PARAYI iç pazara salacaklarına inanıyorum.
Canlı ve sıcacık nakit para!.. Geçici de olsa olumlu olacak





Rus iş adamlarının şu an Türkiye’de kaldığını, nakit ile birlikte Türkiye’de beklemeyi tercih ettiklerini galiba unutmasınız. Canlı ve sıcacık nakit paralar. Suudi Arabistan’dan ileriki nakitleri daha hesaba katmıyorum bile. Cemal Kaşıkcı dosyayı Suudi Arabistan’a devredildi. Bu atılımlerin geri dönüşü geçici de olsa olumlu olacağını söyleyebilirim.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “kabine farklılığı yapacak” kanaatmi 2021 Aralık ayında sizler ile paylaştığımı, 4 aylık süreçte bakanlıklarda, kurum ve kuruluşlarda ciddi değişim süreci bulunduğunu gördük. (Devamı ileriki)





Ama asıl b-m-ba şu “Ekibinde büyük bir değişime gideceğini ön görü ediyorum.” A’dan Z’ye bütün ekibini değiştirecek, eski başarılı ekibini yine toparlayacak.





Sizinle bir b-m-ba kanaat mi daha yazayım. Siyasi atılım nedeniyle ekip değişiyor, sıcak para akışı nedeniyle döviz kuru geriliyor, mevsimsel tesir nedeniyle enflasyon duruyor… Sonra da ERKEN SEÇİM ÇAĞRILARINA ERDOĞAN HODRİ MEYDAN BUYRUN diyor ve ERKEN SEÇİM KARARI ALINIYOR.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …