Cuma , 26 Nisan 2024

Bu iş bitmiştir diyerek işaret etti





Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 14 Mayıs seçim beyannamesini açıkladı. Başarılı ve coşkulu bir organizasyon oldu. Programın başında yayınlanan “Türkiye Yüzyılı” barkovizyon gösterisini ve Yücel Arzen’in “Söyle” isimli şarkısını çok başarılı buldum. Erdoğan 3 saate yakın konuştu. Türkiye’nin tüm temel meselelerine değindi. Detaylarına girmeden önce bir konunun altını çizmek istiyorum. Dünkü konuşmada, yaklaşık 21 yıldır Türkiye’nin her sokağına hizmet götürmüş, her vatandaşın hayatına dokunmuş bir siyasetçinin tecrübesini, özgüvenini ve kararlılığını izledik.





Erdoğan’ın en yakın rakibi olan Kılıçdaroğlu’nu da geçen hafta bir TV kanalında dinlemiştik. Uyuşturucu kaçakçılarının paralarını ele geçireceğini, organ mafyasına vergi koyacağını ve bu yöntemlerle Türkiye’ye sıcak para getireceğini iddia ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakipleriyle arayı gittikçe açıyor. Sadece oy oranlarından bahsetmiyorum. Erdoğan’ın karşısında gerçeklikten kopmuş, idrak sorunu yaşayan bir siyasi rakip var. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında her yönden inanılmaz bir uçurum var. Erdoğan elbette Türkiye için bir şans ama ülkemiz bu muhalefeti gerçekten hak etmiyor.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …