Cuma , 26 Nisan 2024

Büyükşen çifti cinayetinde bir şok daha!





Gelen bir son dakika haberine göre, Büyükşen çiftinin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından vurulduklarının ortaya çıkmasının ardından ‘kasten öldürmeye azmettirme’ suçundan tutuklanan Esra Taş’ın, hamileyim yalanıyla adres öğrendiği ortaya çıktı.





Esra Taş’ın, olaydan önce eski sevgilisinin evinin adresini öğrenmek için aynı mahallede oturan Zekeriya Okşen’i telefonla arayıp, ”Ben Hüseyin’den hamileyim. Ailesi benimle görüşmesine izin vermiyor. Telefonlarımı açmıyor. Adresini bana verebilir misin?” dediği, Okşen’in de adresi tarif ettiği belirlendi. Öte yandan Büyükşen ailesinin gelini için yasak aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Katillerin bulunmasının ardından ilk kez konuşan gelin Betül Büyükşen, “Bizden bu yükümlülük kalktı. Osman ağabeyim iyi ki de bırakmadı olayın peşini. Hepimizi hedefe koydu ama hepimiz ayrı şeyleri söyledik katil yaptı, her türlü şeyler oldu.” dedi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …