Cuma , 26 Nisan 2024

CANLI YAYINDA AĞZINDAN KAÇIRDI






“Dedesi umreden geliyor, ondan kapıyor. Bir büyük AVM’de çok işlek bir hamburgercide çalışıyor çocuk. Onlarca insanı enfekte etti” ifadelerini kullandı. Bu sürpriz çıkıştan sonra devreye giren program moderatörünün “Nerede?” şeklinde bir soru yöneltmesi üzerine Çetiner, “Türkiye’de” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.Çetiner’in bu sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Samsun halkını da tedirgin etti.




SAMSUN VALİSİ’NDEN YALANLAMA
Samsun Valisi Osman Kaymak ise söz konusu iddiaların doğru olmadığını söyledi. Kaymak, Twitter’dan yaptığı açıklamada, sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde “Samsun’da süper bulaştırıcı var” başlıklı haber yer aldığını belirtti.Haberin doğru olmadığına işaret eden Kaymak, “İlimizde böyle bir durum yaşanmamıştır. Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde lütfen resmi kurumlar tarafından yapılmayan açıklamalara itibar etmeyelim.” ifadesini kullandı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …