Cuma , 26 Nisan 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu…





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Milli Eğitim Şûrasını bu yıl 1-3 Aralık tarihleri arasında toplama kararı aldık” dedi. “20. Milli Eğitim Şurası” ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer – “Üç ana konuda özel ihtisas komisyonu kurulacak. Bu konular, ‘temel eğitimde fırsat eşitliği’, ‘mesleki eğitimin iyileştirilmesi’ ve ‘öğretmenlerin mesleki gelişimi’ olacak” dedi. Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) “en yüksek danışma kurulu” olarak tanımlanan Milli Eğitim Şurası, 7 yılın ardından toplanıyor.





Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eğitim alanında Türkiye için yeni ufuklar açacağına inandığım Milli Eğitim Şurası’nı bu yıl 1-3 Aralık tarihleri arasında toplama kararı aldık.” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Şurası’nın 1-3 Aralık’ta toplanacağını bildirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Eğitim alanında Türkiye için yeni ufuklar açacağına inandığım Milli Eğitim Şurası’nı bu yıl 1-3 Aralık tarihleri arasında toplama kararı aldık. Milli Eğitim Şurası’nın şimdiden tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …