Perşembe , 2 Mayıs 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan dikkat çeken açıklama: Bizim kimseyle pazarlığımız yok





Bizim kimseyle pazarlığımız yok
AA’da yer verilen habere göre, AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Ulaşım Sektörü Buluşması’nda konuşan Erdoğan, esnafı muhabbetle selamladığını belirterek, toplantı için partisinin il başkanlığına teşekkür etti.





Erdoğan, kendilerinin şoförlerle muhabbetini bilenlerin bileceğini, aralarında ayrı gayrının olmadığını, şoförlerle salon toplantılarında, taksi-dolmuş duraklarında, trafikte denk geldiklerinde selamlaştıklarını anlattı.
Bu temaslarda sohbet edip karşılıklı muhabbetlerini ifade ettiklerini dile getiren Erdoğan, bir süre önce yolda giderken bir şoför esnafın aracının arkasında “Çekemeyen anten taksın.” yazısını gördüğünü kaydetti.





Erdoğan, şoför esnafına sorduğu, “Bizim bu muhabbetimizi, sevgimizi çekemeyen de anten taksın mı?” sorusuna alkışlarla yanıt almasının ardından, “Gerçi onlar sandıktan çıkan en açık mesajları bile alamayacak hatta tam tersine çevirmeye çalışacak kadar ülkelerinden ve gerçeklikten kopmuş durumdalar. Bunlara anten de fayda etmez, onun için uzaya İMECE uydumuzu gönderdik. Belki oradan alacakları sinyallerin uyanıp hakikatleri görmelerine bir faydası olur. Tabii onların ne yaptığı, hangi kirli pazarlıkların, kavgaların, hangi ayak oyunlarının içinde olduğu bizi ilgilendirmiyor.” ifadelerini kullandı.




Sonraki Haber

bu ürünlerde!

Marketteki o konserve ürünlerinde kimyasal madde tespit edildi! Sakın o ürünleri tüketmeyin! Birçok insanın hayatını …