Cumartesi , 27 Nisan 2024

Cüneyt Arkına Yapılana Halk büyük Tepki Gösterdi





Bazı kişiler ise c-nazenin sırf şov için geç çıktığını bunun ölüye saygısızlık olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Arkadaşı Fatma Girik’in ö-lü-m haberini aldığında yıkılan Arkın’ı “Fatma’m bekle beni orada bekle geliyorum” sözleri ise yeniden gündem oldu. Ö-le-ceğini hissetti iddialarıyla birlikte c-nazenin geç kalkması da ekstra tepkiye neden oldu. Cüneyt Arkın’ın aile bu konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Cüneyt Arkın, Fatma Girik’e seslenmişti… 5 ay arayla a-cı haber!





Ocak ayında birçok filmde beraber rol aldığı yakın arkadaşı Fatma Girik’in ö-l-üm haberiyle sarsılan Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Cüneyt Arkın, hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncunun vefatı Girik’in c-na-zesindeki sözlerini akıllara getirdi..





Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın ile Yeşilçam’ın ‘4 Yapraklı Yonca’sından biri olarak gösterilen Fatma Girik, ocak ayında yaşamını yitirmişti. Girk, Kovid-19’a bağlı viral pnömoni (zatürre) tedavisi görmekteyken gelişen çoklu o-rgan yetmezliği sonucu hayata veda etmişti. Usta oyuncu Cüneyt Arkın da yakın arkadaşından 5 ay sonra vefat etti. BEKLE BENİ, GELİYORUM” DEMİŞTİ





Arkın’ın ölümü, “Satın Alınan Koca”, “Büyük Yemin”, “Gönülden Yaralılar”, “Köroğlu”, “Murat ile Nazlı”, “Önce Vatan” gibi birçok filmde birlikte rol aldığı Fatma Girik’in ardından sarf ettiği, “Bekle beni, geliyorum…” sözlerini yeniden akıllara getirdi.





O SÖZLER AKILLARA GELDİ Cüneyt Arkın, birçok filmde rol aldığı yakın arkadaşının a-cı haberini aldığında, “Bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden… Yüreğim ya-nıyor… Gözümün önünde mavi, yiğit bakışları… Öyle zarif bir kadındı ki… İnanamıyorum, bir dönem bitti. Nasıl dayanırım ben bu acıya… Ne kadar alçakgönüllü, dosttun. Nur içinde yat. O anlatılmaz, o hepimizin yüreğinde… Türk insanın yüreğidir o. Baştan aşağı Anadolu’dur o. Anadolu anasıdır o. Fatma’m, bekle beni orada. Geliyorum…” diyerek, üzüntüsünü ifade etmişti.

Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …