Cuma , 26 Nisan 2024

Doktor K-yamet’ten kabus kehaneti! 12 ay içinde ilk n-kleerin atılacağı yer…





RUSYA-Ukrayna savaşı sürerken, dünyanın dört bir yanından korkutan açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez Dr. Doom (Doktor Doom – Doktor Kıyamet) olarak tanınan 64 yaşındaki ekonomi profesörü Nouriel Roubini’nin açıklamaları dünyayı ayağa kaldırdı. Nouriel Roubini, “İlk nükleer silah oraya gidecek, orada olmak güvenli değil” dedi ve nükleer füzenin hedefi olacak ilk yeri açıkladı.





Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, artan tansiyon hiç düşmüyor. Dünya ise olası nükleer silah kullanımından endişe ediyor. Daha önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Her türlü silahı toprak bütünlüğümüzü korumak için kullanırız.” açıklaması yapmıştı. Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev de açık açık ‘nükleer silah’ kullanabileceklerini “Nükleer dahil herhangi bir Rus silahı Rusya’ya ait olduğu kabul edilen toprakları savunmak için kullanılabilir” sözleriyle ortaya koymuştu. Korkutan yeni bir açıklama ise Doktor Kıyamet’ten (Dr. Doom) geldi. Dr. Doom olarak tanınan 64 yaşındaki Nouriel Roubini, nükleer füzenin hedefi olacak ilk yer hakkında flaş bir iddia ortaya attı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …