Cuma , 26 Nisan 2024

DR. OSMAN BÜYÜKŞEN CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI





NECLA-METİN BÜYÜKŞEN’İN K/A/TİLİ KİM?
Ailenin diğer akrabalarının ö/fkesi, fevri tavırları bulunurken ci/na/yetle ilgili kızları Büşra’nın sesini çıkartmaması Müge Anlı’nın di/kkatinden ka/çmadı.





21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen’in ci/nay/etin tek gö/rgü ta/nığı olmasının yanı sıra ta/vırlarının şü/phe uya/ndırdığını ifade eden Müge Anlı konu ile ilgili açıklamalar yaptı.





Anne ve babası ile ilgili hiç gerildiğini ya da fe/vri da/vranmadığını görmediğini söyleyen Müge Anlı, diğer akrabaların ses çıkarması ancak Büşra’nın sesini hiç çıkarmamasının i/lginç olduğunu belirtti.





Cİ/NAYETTE SAAT DETAYI
Bugünkü canlı yayında ise şo/k gelişmeler yaşandı. Büşra Büyükşen şü/plendiği kişileri söyledi. Mehmet Ali ve Yılmaz isimli kişilerin isimlerini verdi. Bu kişilerin ise gelin Betül Büyükşen’in kuzeni ve kardeşi ortaya çıktı. İki kardeşin ci/na/yet saatinde ise evde olmadıkları anlaşıldı. İki kişinin ci/nayete ku/rban gittiği olay aydınlatılmaya çalışılıyor..





MÜGE ANLI A/ĞLADI
Canlı yayına ba/ğlanan bir kişinin i/fadesi stüdyodakileri çı/lgına çevirdi. Necla – Metin Büyükşen ci/na/yeti olayında Müge Anlı da gö/zyaşlarını tu/tamadı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …