Cuma , 26 Nisan 2024

Erdoğan’dan market fiyatları açıklaması: İki bakanlık yakın takipte





İki bakanlık yakın takipte
AA’da yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, zincir marketlerde satılan ürünlerin fiyatları üzerinden yeni bir kampanyanın alevlendirildiğine dikkat çekerek, söz konusu olayın Ticaret ve Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın yakın takibinde olduğunu açıkladı.
Erdoğan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:





“Enflasyonun yılbaşından itibaren ciddi bir düşüş sürecine gireceği bir dönemin eşiğindeyiz. Tam da bu kritik günlerde zincir marketlerde satılan kimi ürünlerin fiyatlarının mukayesesi üzerinden yeni bir kampanyanın alevlendirildiğini ne yazık ki görüyoruz. Bu çerçevede ortaya konan ithamlar Ticaret Bakanlığımız ile Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir. Elbette her iddia doğru çıkmamaktadır. Ancak kamuoyunda huzursuzluğa yol açan her rahatsızlığın üzerine gitmek bizim vazifemizdir. Ticaret Bakanlığımız bu çerçevede yaptığı hazırlıklar doğrultusunda önümüzdeki günlerde yeni uygulamaları devreye alacaktır. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır ve metanet bekliyoruz.”

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …