Cuma , 26 Nisan 2024

GAZETECİ ULUC KORONAYA YAKALANDI






HINCAL ULUÇ KO-RONAVİ-RÜSE YA-KALANDI
Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, ko-ronav-irüse ya-kalandığını ancak belirti görmediğini, “bo-mba gibi olduğunu” yazdı.
Uluç, yazısında, “Bakın bu defa tav-siye bi-rinci elden ve da-mdan dü-şmüşten geliyor… Ben Hıncal Uluç’ta, Co-vid testi ‘po-zitif’ çıktı. Her iki a-ş-ımı da ya-ptırmış ve 20 gün evvel ta-mamlamış olmama rağmen -pozitif… Hiçbir belirti yok. B-omba gi-biyim” dedi.





ULUÇ, ŞÖYLE DEVAM ETTİ:
“Ama Ercan po-zitif çıkıp eve ka-panınca, ‘Bir test ya-tıralım’ dedim. Po-zitif çıkmaz mı? Peki ‘a-şının faydası’ o zaman? A-şının faydası şu ki, hiçbir belirti g-östermeden yaşıyorum, bu d-ördüncü gün… An-tikor t-esti yaptırdım bu arada… Sonuç m-ükemmel… Vücudun C-ovid’le sa-vaş s-ilahı olan a-ntikorlar a-şı sonucu çok iyi oluşmuş. Yani, ‘a-şı tam etkili de-ğil… C-ovid bu-laşmasını e-ngellemiyor’ gibi tez-virata kapılmayın. Hangi a-şıyı bulursanız yaptırın. Sır-anız gelirse asla kaçırmayın.





Bu arada, devletin e-kipleri anında geldiler. C-ovid il-acını getirdiler, 5 gün süre ile alacağım. Yüce Allah’ın izni ve inayeti ile de iki hafta sonra normal yaşamıma döneceğim… Bu, C-ovid’li Hıncal’ın ilk yazısı… İnşallah onlar da aynen böyle devam edecek…”




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …