Salı , 30 Nisan 2024

Güzelleşmek isterken yatağa bağlı kaldı





Rüstem Abbas ise eşinin yürüyerek girdiği hastanede, yatağa bağımlı hale geldiğini belirterek, işin peşini bırakmayacağını söyledi. Rüstem Abbas, eşinin hiçbir hastalığı olmadığını ve sapasağlam 2 çocuk annesi olduğunu hatırlattı. Eşinin durumunu sonradan öğrendiğini dile getiren Abbas, “ 28 Temmuz 2017 tarihinde beni hastaneye çağırdılar. Girdim özel bir hastaneydi, eşimin yoğun bakımda baygın halde olduğunu gösterdiler.





10 gün o hastanede kaldı, sonra başka bir hastaneye sevkettiler. Bugüne kadar da 4 yıldır tedavisi orada devam ediyordu. Geçen hafta eşim taburcu edilerek büyükşehirin palyatif merkezine götürüldü” dedi
“Eşim yürüyerek gitti” Palyatif bakım merkezinin de en fazla eşine bir ay bakabileceğini öğrenen Abbas, “Bilmiyorum ne yapacağız.





Eşim şuan makineye bağlı, boğazından nefes alıyor, midesinden de bir makine aracılığıyla beslenebiliyor. Hiçbir hareket, konuşma yok. 4 yıldır sadece yatıyor. Bakıcı bakıyor 4 yıldır, onunda ücretlerini ben ödüyorum. Hukuki sürecimiz devam ediyor. Bazı evraklar istiyoruz. Eşim nasıl yürüyerek gittiyse o şekilde eve gelmesini istiyorum. Eşim sapasağlamdı. Başka bir şey istemiyoruz. İki çocuğumuz var. Eşim bu hale geldiğinde çocuğum 3 aylıktı” dedi.

Sonraki Haber

Covid aşısı olanlar dikkat

Covid aşısı olanlar dikkat Dünyaca ünlü ilaç şirketi AstraZeneca, onlarca insanın ölümüne neden olduğu iddia …