Cuma , 26 Nisan 2024

Hafta sonu kar yağışı





Uzun süredir etkili olan kuralık nihayet son buluyor. Yağışlar kapıda… Önce yağmur ardından kar geliyor. Uzman isim tarih verdi ve düşen sıcaklıklar için uyardı. İşte yurtta hava durumu… Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre önce önce yağmur ardından kar etkili olacak. Uzman isimler de düşen sıcaklıklar için uyardı.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre önce önce yağmur ardından kar etkili olacak. Uzman isimler de düşen sıcaklıklar için uyardı. Peki kar ne zaman yağacak?
NTV Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan “27’sinden itibaren yağışların giriş yaptığı bir dönem olacak. 26’sında batı bölgelerine yağış giriş yapacak. 27-28 Ocak itibarıyla doğu bölgelerinde kar yağışı bekleniyor.” dedi.





Ocak ayının sonu ile şubat ayınında başında kar yağacak illerimiz olacak.” diyen uzman isim şubat ayının başında İstanbul’a kar yağma ihtimalinin olduğunu dile getirdi. MGM Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin ise Haber 7’de yaptığı açıklamada şunları söyledi:




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …