Cuma , 26 Nisan 2024

Haluk Levent’





Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP derneğinin resmi Twitter hesabı hacker tarafından ele geçirildi. Hesabı geri almak için ise 25 bin TL para istediler. Bu durumu ifşa eden Haluk Levent, “Nasıl kansız nasıl ahlak ve vicdan yoksunu insanların dönemine denk geldik. Hasta ailelere attıkları telefon numarasından biz Ahbap’lara attıkları mesajla bakın. Gerçek ihtiyaç sahibi olsa ben veririm parasını ama bunlar net çete.” notuyla paylaşım yaptı.





15 yıldır kişisel destekleriyle insanların hayatlarına dokunduğunu belirten ünlü şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: “ahbap’la 4’üncü yıla geldiğimiz noktada son üç yılın raporlarını çıkarttık. 4 bin 550’e yakın ailenin hayatına dokunduk. Ortalama bir ailenin altı kişi olduğunu varsayarsak 25 bin kişinin hayatını değiştirdik. bu insanlardan kimisi ölümcül bir hasta ya da sokakta kalmış kişilerdi. 1100’e yakın sokak hayvanını tedavi ettirdik, ki biz onlara sokak ahbaplarımız diyoruz.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …